fbpx

КОСТА РИКА, ПАНАМА, ЕКВАДОР И ОСТРОВИТЕ ГАЛАПАГОС

0
Цена
ОтBGN 10,240
Име и фамилия*
Email адрес*
Вашето запитване*
* Съгласен съм с Общи условия and политиката за поверителност.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Запази в любими

Adding item to wishlist requires an account

208

Имате въпрос?

Имате въпрос или не откривате своята мечтана екскурзия? Свържете се с нас и споделете какво търсите – ние ще Ви предложим най-добрата оферта според интересите и бюджета Ви.

+359 (2) 981 50 91;
+359 (2) 981 40 26;

[email protected]

29.11-15.12.2022
Продължителност: 17 дни/15 нощувки
София, България
Сан Хосе, Коста Рика

Изобилие от уникални природни дадености и разнообразие от флора и фауна.

Снимки
Програма

17 дни/15 нощувки

29.11.2022-15.12.2022

Сан Хосе, Национален парк Тортугеро, Пуерто Виехо,  Национален парк „Аренал”, Панама сити, Панамски канал, Кито, Балтра, островите Галапагос, о-в Санта Крус, о-в Изабела

 

Ден 129.11.2022

Среща на летище в 05.00ч. София, Терминал 2 в 07.20ч. полет София – Париж.  В 09.20ч. пристигане в Париж. В 13.55ч. самолетен полет Париж – Панама сити с „ Air France ”. Пристигане в Панама сити. в 17.45ч.  Полет Панама сити – Сан Хосе в 21.15 ч. Пристигане в Сан Хосе в 21.45 ч. Трансфер до хотел в централната част на града.
Нощувка в Сан Хосе.

Ден 230.11.2022

Закуска. След нея започва обзорна обиколка на град  Сан Хосе – „Площадът на демокрацията”, Националният музей (отвън), сградата на съда, красивите фонтани „Хиспанида”, сградата на Университета,  впечатляващият Златен музей , сградата на Националния театър, Музеят на изящните (отвън), резидентските квартали с къщата на Ариас Санчес, лауреат на Нобелова награда за мир.
Свободно време за обяд. След обяд свободно време с възможност за пазаруване и разглеждане на пазара за кафе, плодове, зеленчуци и подправки.
*Вечерта по желание – фолклорна програма с вечеря.
Нощувка в Сан Хосе.

Ден 3 01.12.2022

Ранно отпътуване 06.00ч.-06.30ч. към Националния парк Тортугеро – „Перлата на природата“. Паркът е място, където е възможно наблюдението на изобилие от диви животни, включително няколко вида маймуни, ленивци, крокодили, игуани, папагали, ара, тукани и много други.  По пътя ще Ви бъде поднесена вкусна типична костариканска закуска.  На път за Национален парк Тортугеро ще може да се насладите на невероятното биоразнообразие, пътувайки покрай Национален парк Braulio Carrillo.
Между 10.30ч. – 11.00ч. пристигане на док Ла Павона и пътуване по каналите на Тортугеро. Около обяд – пристигане в хотела и настаняване, време за почивка. В 13.00ч. по желание Ви се предлага вкусен обяд. 
*По желание след обяд – 14.30ч. – приятна разходка с кану по каналите на Националния парк, като ще имате възможност да разгледате 22-километровия плаж, който е предпочитано място за гнездене на морски костенурки, които гнездят в района. В 19.00ч по желание Ви се предлага вечеря.
Нощувка в Национален парк Тортугеро.

Ден 402.12.2022

Закуска. В 09:00ч. по желание и срещу допълнително заплащане разходка с водач в Националния парк Тортугеро. В 13.00ч. по желание Ви се предлага вкусен обяд. След обяд 14.45ч. – ще посетим Sea Turtle Conservancy Visitor’s Center – център за опазване на морските костенурки в чаровното селище Тортугуеро.
*По желание в 19.00ч. се предлага вечеря.
Нощувка в Национален парк Тортугеро.

Ден 503.12.2022

Закуска. Отпътуване към Пуерто Виехо. Настаняване в хотел на брега на Карибско море.  Свободно време  за плаж. Насладете се на красотата на залезите в Пуерто Виехо с чаша карибски коктейл.
Нощувка в Пуерто Виехо.

Ден 604.12.2022

Закуска. Отпътуване към Националния парк „Аренал“ и пристигане около обяд. Настаняване в хотел. Свободно време с възможност за релакс в СПА зоната на хотела с топли минерални води и с невероятна гледка към вулкана Аренал. 
Нощувка в Национален парк Аренал.

Ден 705.12.2022

Закуска. След нея – пешеходна разходка в Националния парк „Аренал” с местен екскурзовод, по време на която ще откриете невероятна гледка в близост до вулкана,  стъпвайки върху потоци лава, превърнати в камък, от изригването на вулкана през 1968 г., ще се насладите на красиви гледки към езерото Аренал и пейзажа наоколо, както никое друго място в района. След края на разходката  ви очаква истински релакс в  горещите минерални извори в хотела.  Нощувка в Национален парк Аренал.

Ден 806.12.2022

Закуска. Круиз с лодка през езерото Аренал до Монтеверде. Облачният горски резерват Монтеверде е една от най-разнообразните и богати тропически облачни гори в Новия свят  и дом на блестящата птица Кетцал и рядката птица-камбана. Монтеверде е интересен не само за жителите на резервата в облачния горски резерват, но и за своите основатели, квакерите.
*По – желание екскурзия до парка Селватура, сгушен в непокътнат облачен горски резерват. Ще имате възможност да  направите пешеходна разходка в тази забележителна екосистема с водач.  Ще се разхождате  по пътека от 3 км (1,9 мили), съставена от окачени мостове, пресичайки  различни нива на облачната гора на осем различни моста, които варират от 46 фута до 155 метра дължина и 36 фута (11 метра) и 180 фута (56 метра) височина.
След приятните часове прекарани сред дивата природа на Коста Рика – отпътуване към Сан Хосе.
Нощувка в Сан Хосе.

Ден 907.12.2022

Закуска. Трансфер до летището и в 08.55 ч. полет Сан Хосе – Панама сити с Avianca. Пристигане в Панама сити в 11.05ч. Трансфер до хотела. От 12.00 ч. започва обиколката на Панама сити  с изкачване на върха Серо Анкон, откъдето се открива невероятна гледка към града и Панамския канал. След това разходка на старата част на града с невероятната архитектура – Casco Viejo („стария квартал” на испански), познат още като Каско Антогуо или Сан Фелипе. След  края на обиколката – свободно време с възможност за пазаруване.
Нощувка в централната част на Панама сити.

Ден 1008.12.2022

Закуска. Еднодневна екскурзия с продължителност 8 часа: „Панамският канал и тур в джунглата”. Тази уникална екскурзия ще Ви покаже гледки от Панамския канал и неговите вододели.  Ще следваме канала от град Гамбоа до Панама сити. Започвайки от джунглата ще се стигне до езерото Гатун и ще продължим към центъра за посетители на Панамския канал, където ще видим отблизо как работи съоръжението. По пътя ще спрем за снимки на моста Гамбоа, сечението Кулебра и шлюза Педро Мигел.
За екскурзията се тръгва рано сутринта, когато животните са най-активни, по пътя „Pipeline Road”. Поради разположението на Панама на застъпването между два континента и два океана, в страната има невероятно разнообразие от птици за място с такава територия. 978 вида птици са засечени в страната и за тази екскурзия ние ще минем по пътя „Pipeline Road”, място, което държи световния рекорд за най-голям брой видени видове в рамките на 24 часа – 357. Вие ще можете да използвате това пътуване или за да откриете колко вида птици има в Панама, или за да разгледате разнообразната флора и фауна. След като изминем отсечката от пътя „Pipeline Road”, ще стигнем до доковете за лодки в Гамбоа, откъдето ще се отправим на двучасова разходка по язовир Гатун и Острова на маймуните. Ще плаваме по река Чагрес до езерото Гатун, лавирайки между корабите в канала, и ще стигнем до Острова на маймуните, за да се срещнем и поздравим обитателите му. Плаването с лодка е с продължителност около 2 часа. От Гатун ще продължим към центъра за посетители Мирафлорес, който дава възможност да наблюдавате преминаващите плавателни съдове от разстояние само няколко метра и да научите от първа ръка за различните функции на Панамския канал. Наблюдателната тераса ще ви позволи да наблюдавате корабите, минаващи през шлюза Мирафлорес по пътя им към Тихия или към Атлантическия канал.
Нощувка в Панама сити.

Ден 1109.12.2022

Закуска. 
Свободно време с възможност за разходка в централната част на града и за пазаруване.  В 13.00 ч. трансфер до летището и в 15.33  ч. полет Панама сити – Кито. Кацане в Кито в 17.35 ч. Трансфер до хотела в Кито.
Настаняване и нощувка.

Ден 1210.12.2022

Закуска. Следва обиколка на града, която ще започне от местността Гуаполо, от където се открива чудесна гледка към Кито, разположен в подножието на вулкана Пичинча. След това ще се посети историческия център на града с „Площада на независимостта”, Катедралата, сградата на Народното събрание. Разходка по малките улички с добре запазена колониална архитектура. Следва изкачване на хълма „Панечило”, където се намира статуята на „Пазителят на града”. Обиколката ще завърши с паметника на екваториалната линия, наречен „Средата на света”, където може да се стъпи едновременно в Северното и в Южното полукълбо. Свободно време.
Нощувка в Кито.

Ден 1311.12.2022

Закуска. Трансфер до летището и полет Кито – Балтра в 09.30 ч. Пристигане на летището в Балтра в 12.05 ч. Посрещане на летището от фирмата. Трансфер до пристанището, откъдето със скоростна лодка ще пътувате до Пуерто Аьора (о-в Санта Крус). Посещение на Центъра за изследвания „Чарлс Дарвин”, където ще има възможност да се видят гигантските галапагоски.
Нощувка на о-в Санта Крус.

Ден 1412.12.2022

Закуска. Круиз в залива на остров Санта Крус, посещение на „La Loberia”, където ще имате възможност да плувате с тюлени. С лодка със стъклено дъно ще бъде разгледан невероятно богатия морски свят. След обяд ще посетите планинската част на острова и ще можете да се насладите на вулканичните образувания. Ще можете да видите много разнообразни птици, игуани. При късмет ще имате възможност да видите гигантски костенурки в естествената им среда в природата.
Нощувка на о-в Санта Крус.

Ден 1513.12.2022

Закуска. Разглеждане на о-в Изабела – един от най-младите Галапагоски острови, на който по последните изследвания вулканичната дейност продължава. Пътуване около 2 часа със скоростна лодка до острова. С добър късмет на Плажа на любовта ще видите морски игуани, синьокрак рибояд, морски птици и раци. Посещение на Центъра за отглеждане на малки сухоземни костенурки и на ботаническите градини с ендемични видове. В края на обиколката ще видите островчето Тинторерас, където се срещат образувания от лава и е обиталище на синьокрак рибояд, морски игуани, акули, риби, скатове, водни костенурки, пингвини. Обяд. Връщане на остров Санта Крус. Свободно време с възможност за разглеждане на  Пуерто Айора.
Нощувка на о-в Санта Крус.

Ден 1614.12.2022

Закуска. Тази сутрин по път към Балтра ще посетите изключително интересната скална формация – Los Gemelos (Twin Craters). Продължаваме към летището в Балтра и в 12.45 ч. полет Балтра – Гуаякил. Кацане в Гуаякил в 15:35ч. и в 18:35ч. полет  Гуаякил – Амстердам.

Ден 1715.12.2022

Кацане в Амстердам в 13.15ч. В 22.10ч полет Амстердам – София  с  България Еър. Кацане на летище София в 00.10ч.

 

Допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително

Цена

Ден

Фолклорна програма с вечеря в Сан Хосе

65€

2-ри ден

2 обяда Национален парк „Тортугеро“

20$

3-ти и 4-ти ден

2 вечери в Национален парк „Тортугеро“

28$

3-ти и 4-ти ден

Разходка с кану по каналите на Националния парк „Тортугеро“

60$

3-ти ден

Сутрешна пешеходна разходка с водач в джунглата на Националния парк „Тортугеро“

30$

4-ти ден

 Екскурзия до парка „ Селватура“

95$

8-ми ден

Цената включва

 • Самолетни билети за всички международни полети: София – Париж - Сан Хосе; Гуаякил –Амстердам - София
 • Самолетени билети за полет от Сан Хосе - Панама сити- Кито – Балтра – Гуаякил;
 • Летищни такси за всички международни – 1 232 лв/ 630 евро - подлежат на потвърждение
 • Трансфери летище – хотел – летище;
 • 15 нощувки със закуски, 1 обяд, хотели 3*, 4* и 5 * в Коста Рика, Панама, Еквадор и островите Галапагос (3 нощувки в Сан Хосе, 2 нощувки в Националния парк Тортугеро, 1 нощувка в Пуерто Виехо, 2 нощувки в Националния парк Аренал, 2 нощувки в Панама сити, 2 нощувки в Кито, 3 нощувки на о-в Санта Крус);
 • Обиколка на Сан Хосе – (2-ри ден);
 • Посещение на Националния парк „Тортугеро“ – 3-ти и 4-ти ден;
 • Посещение на Националния парк Аренал – 6-ти ден;
 • Пешеходна разходка в Националния парк Аренал – 7-ми ден;
 • Круиз с лодка през езерото Аренал до Монтеверде – 8-ми ден;
 • Посещение на облачният горски резерват Монтеверде – 8-ми ден;
 • Екскурзия до Облачния горски резерват „Монтеверде“ – 10-ти ден;
 • Обиколка на Панама сити – 9-ти ден;
 • Еднодневна екскурзия „Панамският канал и тур в джунглата” – 10-ти ден;
 • Туристическа обиколка на Кито – 12-ти ден;
 • Пътуване със скоростна лодка до Пуерто Аьора – 13-ти ден;
 • Посещение на център за изследвания „Чарлс Дарвин“ – 13-ти ден;
 • Круиз в залива на остров Санта Крус – 14-ти ден;
 • Разглеждане на остров Изабела – 15-ти ден;
 • Входни такси за всички национални паркове;
 • Наземен транспорт с туристически автобус;
 • Екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод (с превод на български език, от водачът, който придружава групата) както и такса за екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките и екскурзиите

Цената не включва

 • Персонална такса от 29$ в зависимост от Авиокомпанията с която се лети (плаща се на място на летището при напускане на Коста Рика);
 • Входни такси по време на екскурзиите на о-вите Галапагос и такса за Националния парк – 150$;
 • Застраховки с включена защита при COVID 19
 • Лични разходи
Условия

При записване е необходимо да се внесе депозит от 5 000  лв.

Краен срок за внасяне на цялата сума 30 работни дни преди  датата на отпътуване.

 

Необходими документи за пътуване – Коста Рика:

 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на напускане;
 • Сертификат за ваксинация
 • Неваксинираните лица трябва да представят застрахователна полица за пътуване с продължителност, равна на периода на престой в страната, която покрива най-малко медицинските разходи, генерирани от Covid- 19 и разходите за настаняване поради карантина.
  Полицата трябва да съдържа: валидност по време на целия престой в Коста Рика, гарантирано покритие на медицински разходи в случай на COVID-19 в Коста Рика, на стойност най-малко $50 000; минимално покритие от $2000 за разходи за настаняване за карантина или прекъсване на пътуването за същата сума. Пътуващите трябва да поискат от застрахователната си компания сертификат/писмо на английски или испански език, в което се посочва следната информация: име на пътуващото лице,валидност на действащата политика по време на посещението в Коста Рика (дати на пътуване), гарантирано покритие на медицински разходи в случай на COVID-19 в Коста Рика, на стойност най-малко $50 000, минимално покритие от $2000 за разходи за настаняване за карантина или прекъсване на пътуването за същата сума.
 • Попълнен цифров формуляр HEALTH PASS https://salud.go.cr – попълва се онлайн в рамките на 72 часа преди пристигането в Коста Рика. Важно: в цифровия формуляр се пиркача ваксинациония сертификат, а неваксинираните пътници прикачат здавната  застраховка с която ще пътуват.

 

Необходими документи за пътуване – Панама:

 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на напускане;
 • Сертификат за ваксинация
 • Неваксинираните лица трябва да представят отрицателен PCR COVID-19 или тест за антиген, взет не повече от 72 часа преди часа на пристигането им в Панама.
 • Попълнена здравна декларция Electronic Health Affidavit viajes.panamadigital.gob.pa

 

Необходими документи за пътуване – Еквадор:

 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на напускане на Еквадор;
 • Сертификат за ваксинация или отрицателен PCR тест, взет не повече от 72 часа преди заминаване.
 • Здравна декларация за пътуване до Еквадор/ https://declaracionsalud-viajero.msp.gob.ec/

 

Необходими документи за пътуване – Галапагос:

 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на напускане;
 • Сертификат за ваксинация или отрицателен PCR тест, взет не повече от 72 часа преди заминаване.
 • Карта за контрол на транзита Tarjeta de control de Transito -TCT– тази карта се закупува на място на летището в (Кито или Гуаякил) с валиден самолетен билет до Галапагос. Трябва да отидете до кабината на INGALA на летището в Еквадор, след като заплатите административната такса, ще получите своя TCC („Карта за контрол на транзита“). Цената на карта е фиксирана 20 USD на човек, както за граждани на Еквадор, така и за чужденци, и се плаща в брой само на летището.
Други условия по програмата

Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.

За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20кг. за голям багаж и 7кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23кг. за голям багаж  и 10кг. за ръчен багаж.

Цените на допълнителните екскурзии подлежат на актуализация.

Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се заплащат.

Туроператорът  си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 

Хотели

Hotel Presidente ⭐⭐⭐⭐

Сан Хосе, Коста Рика

Hotel Presidente San Jose City Center (или подобен) се намира в сърцето на Сан Хосе и на 100 метра от Националния театър на Коста Рика и Плаза де ла Култура. Предлага ежедневна закуска и безплатен WiFi достъп. Имотът може да се похвали с уникален интериор.

Стаите в San Jose City Center Hotel Presidente са с модерен интериор и LCD телевизор с плосък екран. Наличните удобства включват също сейф за лаптоп и сешоар. Ресторант Las Americas е отворен само за закуска, докато ресторант Azotea Calle 7 е отворен само за вечери. Във фоайето има компютърни терминали, които гостите могат да използват, както и услуги за обмяна на валута и съхранение на багаж.

Националният музей и Музеят на златото са на 5 минути пеша от хотела. Много автобуси спират наблизо, а летище Сан Хосе е на по-малко от 1 км.

Hotel Banana Azul ⭐⭐⭐

Пуерто Виехо, Коста Рика

Hotel Banana Azul (или подобен) е на 2 минути пеша от плажа. Предлагащ открит плувен басейн и обширна градина, хотел Banana Azul се намира на плажа Плая Негра и на 2,5 километра от центъра на град Пуерто Виехо. Във всички части е осигурен безплатен WiFi достъп.

Стаите разполагат с кът за сядане на открито и вентилатор. Самостоятелните бани са с душ.

Гостите могат да се насладят в ресторанта на място, местни ястия и международни ястия. Други опции могат да бъдат намерени в центъра на град Пуерто Виехо.

В хотел Banana Azul ще намерите тераса и бар. Другите удобства, предлагани в хотела, включват туристическо бюро и помещение за съхранение на багаж. Този имот е на 5 километра от Playa Cocles и на 10 километра от резервата Manzanillo Wildlife Reserve. Международно летище Лимон е на 50 минути с кола.

Mawamba Lodge ⭐⭐⭐⭐

Тортугеро, Коста Рика

Mawamba Lodge (или подобен) се намира между Карибско море и каналите на национален парк Тортугеро. До него се стига само с лодка или самолет. Той предлага просторни стаи, открит басейн и ресторант на място, предлагащ местни и международни а-ла-карт ястия. Закуската е включена в цената и се сервира а-ла-карт.

Рецепцията може да съдейства при резервации за обиколки с лодка, каяк и кану. Предлагат се пешеходни обиколки до Cerro Tortuguero и нощни разходки. По време на сезона на гнездене на костенурки (от юли до октомври) се организират нощни обиколки.

Всяка стая в рустикален стил разполага с дървен интериор, кът за сядане и самостоятелна баня с душ и тоалетна. Те включват също самостоятелен балкон с хамак и люлеещи се столове.

В Mawamba Lodge има открит плувен басейн. Богати тропически градини и директен достъп до плажа за спокойни разходки.

Tabacón Thermal Resort & Spa ⭐⭐⭐⭐⭐

Фортуна, Коста Рика

Хотелски комплекс Tabacon Grand Spa Thermal Resort (или подобен) предлага горещи минерални бани, сауна, масажи, луксозни СПА процедури и 5 плувни басейна. Той се намира на 15 минути с кола от националния парк Вулкан Аренал.

Стаите и суитите са с модерен интериор, изглед към градината, климатик, плоскоекранен телевизор с кабелни програми, кафемашина и минибар. Баните разполагат с чехли, халати и безплатни тоалетни принадлежности. Суитите са с всекидневна зона.

В хотела се намират мокър бар, лоби бар и ресторантите Los Tucanes и Ave del Paraiso, в който се предлагат местни ястия и международни гурме специалитети. Хотелът предлага също безплатно паркиране на автомобили от персонала, коктейл при пристигане и неограничен достъп до горещите извори.

Могат да се организират дейности като обиколки на вулкана, рапел, туризъм през висящи мостове и рафтинг.

Този комплекс е на 20 минути с кола от централния площад на Ла Фортуна и на час с кола от пещерите Венадо. Международно летище Хуан Сантамария е на 2 часа с кола.

Eurostars Panama City ⭐⭐⭐⭐

Панама Сити, Панама

Eurostars Panama City (или подобен) се намира в центъра на Панама Сити, в Бела Виста и близо до финансовия квартал на града. Разполага със СПА център, фитнес зала и а-ла-карт ресторант.

Всяка модерна стая в Eurostars Panama City има модерен интериор с атрактивни кафяви и златни тонове. Има безплатен WiFi, телевизор с плосък екран с кабелни канали, минибар и докинг станция за iPod. Банята включва тоалетни принадлежности.

Разположен на 6-ия етаж на хотела, СПА центърът разполага с турска баня, хидромасажна вана и сауна. Има и фитнес зала. Летищен трансфер срещу допълнително заплащане.

Разнообразна закуска на шведска маса се сервира в Daily 26, който предлага панорамна гледка към града от 26-ия етаж. Тук ще намерите и а-ла-карт ресторант Butterfly 26, както и коктейл салон.

Hotel Boutique Plaza Sucre ⭐⭐⭐⭐

Кито, Еквадор

В сграда от 18-ти век в сърцето на Кито, този бутиков  хотел(или подобен) разполага със стилен интериор и безплатен интернет. Намира се само на 20 минути с кола от международното летище.

Всички стаи в хотел Boutique Plaza Sucre са шумоизолирани. Всяка разполага с балкон и кабелна телевизия със сателитни канали. Всяка стая разполага със самостоятелна баня със сешоар и работно бюро. Всяка сутрин се сервира богата закуска на шведска маса.

Ресторантът на хотела El Panecillo предлага разнообразие от местни и международни ястия и коктейли. Гостите могат да се насладят на вътрешна изложба на много еквадорски произведения на изкуството, вариращи от картини до скулптури и керамика.

Хотел Plaza Sucre предлага библиотека на място и читалня за гостите. Многото забележителности на Кито, като Plaza Grande, Parque La Panecillo и Palacio de Carondelet, са само на минути от хотела. Centro Histórico е чудесен избор за пътуващи, които се интересуват от архитектура, църкви и музеи.

Hotel Ninfa ⭐⭐⭐

Санта Круз, Галапагос

Hotel Ninfa (или подобен) се намира на 8 минути пеша от плажа и на 5 минути пеша от брега на залива Тортуга и научната станция Чарлз Дарвин, разполага с открит басейн и ресторант. Имотът предлага безплатен Wi-Fi достъп във всички части.

Стаите включват телевизор, климатик, минибар, спално бельо, бюро и самостоятелна баня с душ или вана и безплатни тоалетни принадлежности.

Хотел Ninfa разполага с 24-часова рецепция, градина, бар, туристическо бюро, заседателни зали и помещение за съхранение на багаж. Този имот е на 5 минути с кола от плажа Лос Алеманес, на 10 минути с кола от плажа Плая де ла Естасион и на 48 километра от летище Балтра.

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

 • Този сайт използва бисквитки

Този сайт използва бисквитки

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки“ и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба.