fbpx

Почивка в МАРСА АЛАМ – ЕГИПЕТ

0
Price
FromBGN 1,239
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

464

Имате въпрос?

Имате въпрос или не откривате своята мечтана екскурзия? Свържете се с нас и споделете какво търсите – ние ще Ви предложим най-добрата оферта според интересите и бюджета Ви.

+359 (2) 981 50 91;
+359 (2) 981 40 26;

[email protected]

8 дни /7 нощувки
Availability : 15.08 - 19.12.2021
София, България
Марса Алам, Египет

All inclusive почивка на брега на Червено море

Програма

All inclusive почивка в Марса Алам – Египет

8 дни/7 нощувки

Ден 1

Среща на Терминал 1 Летище София. Директен полет  до  Марса Алам. Кацане на Летище Марса Алам. Трансфер и настаняване в хотела. Продължителност на трансфер – около 20 минути.
Информационна среща с Вашия представител. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 2

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание.

 • Шнорхелинг в красивите рифове на Ghalib 08:30-15:30, 109 лева / 55 лева за дете (2-11,99 г.)
  Отплаване с лодка. По време на пътуването се получава екипировката за гмуркането с шнорхел. Включени са маски и плавници. Плаване към първата спирка за гмуркане с шнорхел. Марса Мубарак, налични безалкохолни и топли напитки на борда.
  Пристихане в Марса Мубарак – При първо гмуркане с шнорхел може да се наблюдават  костенурки, морска крава и цветни рибки. Обяд на лодката.
  Плаване към втората спирка за гмуркане с шнорхел Marsa shonie. Пристигане в Marsa shonie – шнорхелинг с възможността за разглеждане на корали и разнообразни цветни рибки. Ранния следобяд отплаване обратно до яхтеното пристанище. Пристигане в яхтеното пристанище. Трансфет до хотела. Цената включва: трансфер, обяд на лодката, 2 спирки за шнорхелинг

или

 • Шнорхелинг в красивите рифове на Satayeh 07:00-19:00, 144 лева / 72 лева за дете (2-11,99 г.)
  Пристигане до пристанището Хамата. Отплаване с лодка. По време на пътуването се получава екипировката за гмуркането с шнорхел –  маски и плавници (доплащат се допълнително). Плаване към първата спирка за гмуркане с шнорхел – Лагуна Делфин. Пристигане в лагуната на Делфините. Голям шанс да видите делфини при гмуркането с шнорхел . Обяд след финал първа спирка. Плаване към втората спирка за гмуркане с шнорхел Corals Lagoon, може да се насладете на различно разнообразие от корали и риби.
  Отплаване обратно до пристанището Хамата. Пристигане до пристанището Хамата. Пристигане в хотела. Цената включва: трансфер, обяд на лодката, 2 спирки за шнорхелинг.
  Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 3

Закуска.  Свободно време за плаж и забавления или по желание. Нощувка.

 

Ден 4

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание:

 • Круиз по залез само за възрастни  15:30-21:00,127 лева
  Пристигане на пристанището  Порт Галиб. Отпътуване с лодка. По време на пътуването се получава екипировката за гмуркането с шнорхел. Включени са маски и плавници. Плаване към спирката за гмуркане с шнорхел. Марса Мубарак, налични са  безалкохолни и топли напитки на борда. Пристихане в Марса Мубарак – При първо гмуркане с шнорхел може да се наблюдават  костенурки и морска крава. Второ гмуркане с шнорхел е с корали При третото гмуркане може да се насладите на залеза и морското дъно. Гледайте залеза от палобата на лодката. Вечеря Барбекю на блок маса. Нощно гмуркане с шнорхел с различни цветове риби. Отплаване обратно до яхтеното пристанище. Пристигане в хотелът около 21:00
  Цената включва: трансфер, 1 бутилка минерална вода

или

 • Super сафари с джипове –разходка из Арабската пустиня с ATV, посещение на бедуинско селище 14:30-19:45, 119 лева / 59 лева за дете (2-11,99 г.)
  Събиране следобед. Трансфер до Quad BBQ центъра и запознаване с инструкциите за безопасност. Езда на камила.  Следва тестдрайв. Може да си закупите шал за защита на лицето от пясъка и прахта от атв центъра. Каски ще бъдат предоставени и е задължително да се носят. Групата ще бъде придружена от водач. Ако срещнете някакъв проблем може да се обърнете към водача. След обиколката с АТВ, ще наблюдаваме залеза и ще се отправим кум АТВ центъра. Напитка за добре дошли при пристигане. Вечеря (включема в цената-  отворен бюфет: Пиле, месо на скара, ориз, тестени изделия, картофи, 4 вида салата, хляб) .Включена е една малка минерална вода. След вечерята има ориенталско шоу и наблюдение с телескопи. Връщане в хотелите около 20:00 Цената включва: трансфер.

Нощувка.

Ден 5

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:

 • Шнорхелинг в красивите рифове на Hamata 09:30-19:00, 136 лева / 68 лева за дете (2-11,99 г.)
  Пристигане на пристанището Хамата. Отплаване с лодка. По време на пътуването се получава екипировката за гмуркането с шнорхел –  маски и плавници (доплащат се допълнително). Плаване към първия остров за гмуркане с шнорхел около два часа. Нарича се Siale, докато се гмуркаме около Siale, можем да се насладим на с коралов риф и риби, а също и неговия национален парк, в който да се разхождаме, наслаждавайки се на бели пясъци. Отплаване към втория остров за гмуркане с шнорхел – Един час гмуркане с шнорхел. Нарича се Ом Ел шейк, възможност за разглеждане на коралови рифове и риби. Обяд. Отплаване към третата спирка за гмуркане с шнорхел. Около Шорайте пазглеждаме коралови рифове и риби. Отплаване обратно към пристанището Хамата. Пристигане на пристанището Хамата. Пристигане в хотела. Цената включва: трансфер, обяд на лодката, 3 спирки за шнорхелинг

или

 • Quad BBQ сафари –разходка из Арабската пустиня с ATV 13:45-19:45, 99 лева / 49 лева за дете (2-11,99 г.)
  Събиране следобед. Трансфер до Quad BBQ центъра и запознаване с инструкциите за безопасност. Езда на камила.  Следва тестдрайв. Може да си закупите шал за защита на лицето от пясъка и прахта от атв центъра. Каски ще бъдат предоставени и е задължително да се носят. Групата ще бъде придружена от водач. Ако срещнете някакъв проблем може да се обърнете към водача. След обиколката с АТВ, ще наблюдаваме залеза и ще се отправим кум АТВ центъра. Напитка за добре дошли при пристигане. Вечеря (включема в цената-  отворен бюфет: Пиле, месо на скара, ориз, тестени изделия, картофи, 4 вида салата, хляб). Включена е една малка минерална вода. След вечерята има ориенталско шоу и наблюдение с телескопи. Връщане в хотелите около 20:00

 Нощувка.

Ден 6

Закуска. Свободно време за плаж и забавлени я или екскурзии по желание. Нощувка.

Ден 7

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:

 • Круиз по залез Нефертари 15:30-21:30.159 лева / 79 лева за дете (2-11,99 г.)
  Пристигане на пристанището. Получаване на екипировка за гмуркане с шнорхел на лодката. Включени са маски, перки. Отплаване с лодка. По време на пътуването се получава екипировката за гмуркането с шнорхел –  маски и плавници (включени в цената).Едночасово гмуркане с шнорхел около Марса Мубарак, безалкохолни напитки на борда. Ще имате възможността да се насладете на залеза и панорамата от палобата.Вечеря на лодката. Отплаване към пристанище Порт Галиб. Пристигане на яхтеното пристанище. Ще разполагате с един час свободно време в пристанище Галиб за пазаруване. Пристигане в хотела около 21:30. Цената включва: трансфер, вечеря на лодката,1 спирка за шнорхелинг

или

 • Разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно из Червено море 09:45-12:60, 99 лева / 49 лева за дете (2-11,99 г.) Трансфер до пристанището Ghalib с автобус и качване на лодката. Лодката с прозрачно дъно ви дава възможност са се насладите на незабравимо плаване над неповторими коралови рифове и сред пъстроцветни морски обитатели. Цената включва: билет за лодката, двупосочен трансфер, безалкохолна напитка.

 Нощувка.

Ден 8

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Марса Алам за полет към България. Продължителност на трансфер – около 20 минути.

Екскурзия

Цена за възрастен

Цена дете

2 – 11,99 г.

 

 

в лева

в лева

 

Шнорхелинг в красивите рифове на Ghalib

109

55

 

Шнорхелинг в красивите рифове на Satayeh

144

72

 

Шнорхелинг в красивите рифове на Hamata

136

68

 

Круиз по залез- само за възрастни

127

Круиз по залез Нефертари

159

79

Quad BBQ сафари –разходка из Арабската пустиня с ATV

99

49

Super сафари с джипове –разходка из Арабската пустиня с ATV, посещение на бедуинско селище

119

59

Разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно из Червено море – Sea Scope

99

49

Цената включва

 • Самолетен билет София – Марса Алам – София с директен чартърен полет с Bulgarian Air Charter;
 • Летищни такси и регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж
 • 7 нощувки на съответната база
 • Трансфер летище – хотел – летище;
 • Представител на туроператора с български език за целия престой;
 • ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19
 • Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване

Цената не включва

 • PCR тест на лаборатория Рамус при отпътуване от България – 50 лв. за възрастни и деца над 5,99 г.;
 • PCR тест на лаборатория Рамус при връщане в България – 50 лв. за възрастни и деца над 5,99 г.;
 • Допълнителни екскурзии;
 • Туристическа виза

ПАКЕТНИ ЦЕНИ

Посочените цени са на човек, настанен в двойна стая. При запитване ще предоставим оферта за единично настаняване или настаняване с деца.

7 нощувки

Iberotel Costa Mares  5* LUX
All Inclusive

JAZ Grand Marsa 5*
 LUX
All Inclusive

Jaz Lamaya Resort 4*LUX
All Inclusive

Jaz Maraya  5*
LUX
All Inclusive

Solymar Reef Marsa 4*LUX
All Inclusive

Steigenberger Coraya Beach 5* LUX – ADULT ONLY
Закуска и вечеря

15.08-22.08

1675 лева

1323 лева

1443 лева

1443 лева

1239 лева

1339 лева

22.08-29.08

1675 лева

1323 лева

1443 лева

1443 лева

1239 лева

1339 лева

29.08-05.09

1675 лева

1323 лева

1443 лева

1443 лева

1254 лева

1427 лева

05.09-12.09

1675 лева

1349 лева

1469 лева

1469 лева

1254 лева

1427 лева

12.09-19.09

1675 лева

1349 лева

1469 лева

1469 лева

1254 лева

1427 лева

19.09-26.09

1675 лева

1349 лева

1469 лева

1469 лева

1254 лева

1427 лева

26.09-03.10

1675 лева

1349 лева

1469 лева

1469 лева

1254 лева

1427 лева

03.10-10.10

1675 лева

1349 лева

1469 лева

1469 лева

1254 лева

1427 лева

10.10-17.10

1709 лева

1349 лева

1469 лева

1469 лева

1254 лева

1427 лева

17.10-24.10

1709 лева

1349 лева

1469 лева

1469 лева

1254 лева

1427 лева

24.10-31.10

1709 лева

1349 лева

1469 лева

1469 лева

1278 лева

1427 лева

31.10-07.11

1709 лева

1349 лева

1469 лева

1469 лева

1278 лева

1427 лева

07.11-14.11

1709 лева

1349 лева

1469 лева

1469 лева

1278 лева

1427 лева

14.11-21.11

1709 лева

1349 лева

1469 лева

1469 лева

1278 лева

1427 лева

21.11-28.11

1709 лева

1349 лева

1469 лева

1469 лева

1278 лева

1427 лева

28.11-05.12

1709 лева

1349 лева

1469 лева

1469 лева

1278 лева

1427 лева

05.12-12.12

1709 лева

1349 лева

1469 лева

1469 лева

1278 лева

1427 лева

12.12-19.12

1709 лева

1349 лева

1469 лева

1469 лева

1278 лева

1427 лева

Условия

Полетно разписание:

Превозвач: Bulgarian Air Charter
София – Марса Алам – 07:30 ч. – 09:30 ч.
Марса Алам – София – 10:20 ч. – 14:20 ч.

 Трансфер летище – хотел – летище:
Продължителност: около 20 минути в посока с 3*/4* автобус.

Включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ:

 1. ФИНАНСОВО БЕЗРИСКОВА резервация – депозит при резервация 50 лв и доплащане 20 дни преди тръгване
 2. ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни
 3. 50% ОТСТЪПКА от PCR тестове на лаборатория Рамус за самолетните и автобусните програми (Когато има наложено задължително изискване за отрицателен тест за осъществяване на пътуването)
 4. ВКЛЮЧЕНА медицинска застраховка Traveller от Евроинс, с покритие 10 000 евро, включително и за риск от заразяване с COVID-19.
 5. БОНУС без аналог – при установяване на covid-19 по време на пътуванеБЕЗ РАЗХОДИ за лечение, карантинен престой и връщане в България. (Това покритие стандартно не се включва в медицинската застраховка)
 6. БОНУС без аналог – Застраховка Отмяна на пътуване (включена във всеки пакет).

Условия за потвърждаване и анулиране:

20 дни преди обявените дати на тръгване съответната програма ще бъде потвърдена, ако има събран минимум или анулирана, ако такъв липсва.
Ако програмата бъде потвърдена, то в рамките на 24 часа Вашите клиенти трябва да препотвърдят ангажимента си и да заплатят 100% от стойността на почивката.
При положителен PCR тест 14 дни преди датата на отпътуване 100% от сумата заплатена се възстановява до 14 дни след датата на пътуване.
При налагане на задължителна карантина при пристигане в дестинацията, сумите заплатени се възстановяват в пълен размер до 14 дни след датата на пътуване

 

Хотели

Iberotel Costa Mares ⭐⭐⭐⭐⭐

Марса Алам Сити, Египет

Местоположение:
Iberotel Costa Mares  5*  е разположен на пясъчния морски бряг в курортния град Марса Марес. Районът  е  едно от най-подходящите места за почивка по крайбрежието,  Плажната ивица  пред хотела  се простира на километри, докъдето ти стига окото. Яркото слънце, топлата вода и мекият морски бриз създават идеално плажно настроение. Единствено в този  район могат да бъдат забелязани няколко редки вида от подводния  рай,  като зелени морски костенурки и дюгони. Това прави Рифа в Марса Марес уникален, а хотел Iberotel Costa Mares  5*-  привлекателен за туристите. Хотелът се намира на 62 км. от най-близкото летище в Марса Алам.

Хотел
 Изчистени линии и съвременна елегантност, в съчетание със зашеметяващ морски бряг и красива гледка към водата – това е Iberotel Costa Mares5*.  Частният МОЛ е най-важното, което го прави толкова специален. Частен достъп до плажа Частен пристан ще бъде на разположение от януари 2022 г. нататък. Прекрасната спокойна атмосфера в хотела, съчетана с първокласно обслужване, кулинарно съвършенство и обширни съоръжения, допринасят за  неговата привлекателност. Подходящ за семейства с деца. 
На територията на Iberotel Costa Mares 5* са разположени: 2 открити басейна, детски басейн,2 ресторанта, 4 бара, градина . 

Най-популярните удобства и услуги в хотела
Плаж (първа линия), фамилни стаи, СПА и уелнес център, фитнес център,  бар и градина, безплатен Wi-Fi, йога и масажна терапия, фитнес, джогинг писта и аеробика, център за гмуркане и шнорхел. Хотелът разполага с денонощна рецепция и детски клуб. На разположение на гостите са бизнес център, банкомат, барбекю, магазини, лекарски кабинет, салон за красота, място за съхранение на багаж.

Стаи
Хотелът разполага с 208 стаи, две  от които са  за гости с увреждания. Шикозният, елегантен и съвременен интериор на Iberotel Costa Mares показва  отличителен стил и модерна изтънченост. Отворено пространство, изчистени линии, светли цветове и много естествена светлина,  превръщат  208-те  хотелски стаи в  удоволствие   за отсядане. 
Просторните балкони и тераси с места за сядане, позволяват на гостите да попият атмосферата и да се насладят на красотата на пейзажа, който ги заобикаля.

Плаж
Този 5-звезден хотел е на първа линия  и предлага мек пясъчен частен плаж.
Ползването на чадъри, шезлонти и  матраци на плажа и при басейните –безплатно.  Плажни кърпи (безплатно)

Jaz Grand Marsa ⭐⭐⭐⭐⭐

Корая Бей, Египет

Местоположение
Разположен на първа линия в Марса Алам, JAZ Grand Marsa 5* е заобиколен от красиви озеленени площи. Хотелът се намира на 5 км от летището на Марса Алам, 65 км от град Ел Кусейр, 7 км от г. Порт Галиб .Независимо дали сте любители на високоенергийна атмосфера или просто търсите място за отдих и почивка, Jaz Grand Marsa 5* предлага перфектна атмосфера за почивка. Подходящ за почивка на семейства с деца.

Хотел
Хотелът е открит през 2009 г. състои се от основна двуетажна сграда и комплекс  от 2- и 3-етажни  корпуса. Последна частична реновация е направена през 2018 г Стилната обстановка, вкусна кухня, страхотните развлекателни програми и отлично обслужване правят този хотел  горещ  фаворит в Марса Алам. Има частен пясъчен плаж и  лесен достъп до рифа за гмуркане.
На територията на хотела са разположени  4 ресторанта (1 основен, 3 а ла карт), 3 бара, ориенталско кафене, английска кръчма, 2 открити басейна (1 отопляем през зимата) Има детски клуб и детска площадка, клуб за фитнес и здраве За гостите на хотела са осигурени целодневни и вечерни  развлечения.
Услуги, предлагани от хотела: 24-часова рецепция, съхранение на багаж, обслужване от консиерж, гладене (срещу заплащане), рум сервиз: 24 часа (срещу заплащане), Wi-Fi в лобито с ограничена скорост – безплатно (срещу заплащане в стаите), перална, конферентна зала с 200 места, лимузина под наем , магазини, аптека, банкомат и буро за обмяна на валута, чадъри шезлонги, матраци до басейните и на плажа. Има автобус ен трансфер до Порт Галиб (срещу заплащане).

Стаи
Хотелът разполага с 396 стаи: 144 с изглед към градината, 80 стая с изглед към басейна (макс. 2 + 2 лица, 36 м2), 120 стая с изглед към морето (макс. 2 + 2 лица, 36 м2), 48 фамилни стаи (с изглед към градината, макс. . 4 души, 45 м2), 4 апартамента. Има и свързани помещения и 2 стаи за хора с увреждания.Хотелът предлага стаи за непушачи.
В стаите: климатик (безплатно), LCD телевизор със сателитна телевизия, Wi-Fi (срещу заплащане), сейф (безплатно), телефон с директно избиране, минибар (срещу заплащане), 1 бутилка минерална вода на човек. на ден (безплатно), уреди за приготвяне на кафе и чай ,баня с душ,  сешоар, балкон / тераса. Почистване: ежедневно, рум сервиз: 24 часа (срещу заплащане).

Плаж
Хотел JAZ Grand Marsa 5* разполага със собствен пясъчно-коралов  плаж. Вход към морето: от кея. Препоръчват се специални обувки. Плажни кърпи (безплатно), плажен бар (безплатно). Ползването на чадъри, шезлонти и  матраци на плажа и при басейните –безплатно.  

Jaz Maraya Resort ⭐⭐⭐⭐⭐

Марса Алам Сити, Египет

Местоположение
Jaz Maraya  5* е разположен на брега на Марса Алам , с частен достъп до собствен пясъчен плаж. Възхитително място, където гостите в курорта остават зашеметени от красотата на плажа и заобикалящата ги среда. С лазурно море на прага и планините на заден план, Jaz Maraya  5*е  оазис на тишина и спокойствие.Подходящо място  гмуркане, за релаксираща семейна почивка или подмладяваща ваканция.

Хотел
Елегантен и добре оборудван, хотелът радва своите  гости с отлично обслужване, изискано кулинарно разнообразие и множество дейности и съоръжения.. На територията на  Jaz Maraya има два плувни басейна и два детски басейна, които се отопляват през зимата.Гостите му имат  изключителен достъп до аквапарк Aqua Coraya- невероятен воден парк с 19 пързалки за възрастни и 8 детски пързалки.Хотелът разполага с детски клуб и детска площадка, аква фитнес, фитнес зала, здравен клуб, йога, аеробика. Водолазен център към хотела съдейства за организиране на екскурзии до рифа за гмуркачите, независимо дали са опитни водолази или просто искат да опозначт подводния свят.
Хотелът разполага с една конферетна зала с 80 места за бизнес срещи и конференции.
Гостите на Jaz Maraya  5*се наслаждават на музика на живо и културни забавления всяка вечер. Съчетанието от разнообразни съоръжения, вкусна храна и топло гостоприемство осигуряват  едно прекрасно ваканционно изживяване и го правят просто незабравимо.

Стаи
Хотелът разполага с 389 стаи и апартаменти. Финните и елегантни интериори създават привлекателна и уютна атмосфера. Всяка стая гледа към морето или градината,  има разкошен балкон с места за сядане. Всички стаи и апартаменти имат индивидуален контрол на температурата, LCD телевизор и уреди за чай и кафе, както и добре зареден минибар. Просторните и луксозни бани включват всички удобства, разполагат със сешоар. Гостите в семейните стаи могат да поискат DVD плейъри и детски филми. Всяка стая има сейф в стаята, както и международен телефон с директно набиране. Почистване на стаите – ежедневно. Смяна на спално бельо: 3 пъти седмично

Плаж
Хотел Jaz Maraya  5 разполага със собствен пясъчно-коралов  плаж. Ползването на чадъри, шезлонти и  матраци и хавлии на плажа и при басейна –безплатно.  

Steigenberger Coraya Beach ⭐⭐⭐⭐⭐

Марса Алам Сити, Египет

Местоположение
Разположен на очарователния бряг на залива Корая, само на 4 км от международното летище Марса Алам и на 210 км от Хургада, се намира петзвездният курорт Steigenberger Coraya Beach 5*, предназначен  само за възрастни.

Хотел
Курортът се радва на оригинален нубийски стил и дълъг 800 метра частен пясъчен плаж. Хотелски стаи са построени в групи бунгала, с невероятна гледка към море или басейн и градина.  
Steigenberger Coraya Beach 5* предлага на своите гости голям брой  развлекателни съоръжения,  които включват : три басейна и водолазен център, ресторант , безплатен WI-FI , фитнес зона , здравен клуб, СПА и уелнес център,  конферентни  зали.
 На разположение на гостите са безплатен паркинг, совалкови услуги , 24 часа рум сервиз и денонощна рецепция.

Стаи
Хотелът разполага с 364  хотелски стаи,  разположени в  бунгала, с невероятна гледка към морето или басейна и градината.  Всички стаи разполагат с балкон/ тераса с гледка.
Стаите в Steigenberger Coraya Beach 5* са оборудвани с : индивидуално контролиран климатик, LCD телевизор, минибар и сейф; съоръжения за приготвяне на чай и кафе, международен телефон с директно набиране, сейф,  баня с душ, сешоар, щепсел за бръснене и козметично огледало, детектори за дим, безплатен ограничен WiFi.

Плаж
Този 5-звезден хотел е на първа линия .Разполага с  удивителен пясъчен частен плаж.
Ползването на чадъри, шезлонти и  матраци на плажа и при басейните –безплатно.  Плажни кърпи (безплатно)

Jaz Lamaya Resort ⭐⭐⭐⭐

Корая Бей, Египет

Местоположение
Jaz Lamaya Resort 4*  е заобиколен от някои от най-добрите места за гмуркане в Червено море, със собствен частен плаж. Разположен в спокоен залив, само на няколко минути път с кола от международното летище Марса Алам, хотелът е на пешеходно разстояние от магазините, ресторантите и нощния живот на Madinat Coraya. Този курорт съчетава семейно забавление с приключения.

Хотел
С лазурно море на прага и планините на заден план, Jaz Lamaya Resort 4*  е идеалното място както за семейна почивка, така и за гмуркане Хотелът радва гостите с отлично обслужване, изискано кулинарно разнообразие и множество дейности и съоръжения. Независимо дали са опитни водолази или просто искат да опозначт подводния свят, водолазният  център към хотела съдейства за организиране на екскурзии до рифа.
За гостите, които просто искат да мързелуват  на пясъка, има разнообразни опции, които да отговарят на всеки стил. Четири плувни басейна, водни пързалки и сесии за аква фитнес. Детски клуб и детска площадка, както и детски басейн с пързалки. Разнообразие от игри и спортни съоръжения Културни програми и забавления. Приказни фитнес съоръжения: фитнес зала, здравен клуб, йога и аеробика. Пространство за конференции и срещи, което може да побере до 80 души.

Стаи
Хотелът разполага с 389 стаи и апартаменти. Финните и елегантни интериори създават привлекателна и уютна атмосфера. Всяка стая гледа към морето или градината,  има разкошен балкон с места за сядане.. Всички стаи и апартаменти имат индивидуален контрол на температурата, LCD телевизор и уреди за чай и кафе, както и добре зареден минибар. Просторните и луксозни бани включват всички удобства, разполагат със сешоар. Гостите в семейните стаи могат да поискат DVD плейъри и детски филми. Всяка стая има сейф в стаята, както и международен телефон с директно набиране. Почистване на стаите – ежедневно. Смяна на спално бельо: 3 пъти седмично

Плаж
Хотел Jaz Lamaya Resort 4*  разполага със собствен пясъчно-коралов  плаж. Ползването на чадъри, шезлонти и  матраци и хавлии на плажа и при басейна –безплатно.  Ясно изразени приливи и отливи.

Solymar Reef Marsa ⭐⭐⭐⭐

Корая Бей, Египет

Местоположение
Разположен на самия брегна Червено море в Марса Алам, Solymar Reef Marsa 4* е на 5 км от летището на Марса Алам, на 65 км от Ел Кусейр, на 7 км от Порт Галиб.

Хотел
Хотелът е открит през 2003г. Последна реновация- през 2014 година. Състои се от четири различни по  височина сгради. Териториална площ 68 000 м². Хотелът е подходящ за семейства.

Стаи
Solymar Reef Marsa 4* разполага с 218 стаи, оборудвани с.климатик, LCD телевизор със сателитна телевизия, сейф, телефон, хладилник, минибар ,баня с душ,  сешоар, балкон / тераса. Почистване: ежедневно, рум сервиз: 24 часа (срещу заплащане).

Плаж
Solymar Reef Marsa 4*е на първа линия, разполага с частен пясъчен  плаж с дължина 250 m.
Вход към морето: от кея., има понтон.Ползването на чадъри, шезлонти и  матраци на плажа и при басейните –безплатно.  Плажни кърпи (безплатно)

 

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

 • Този сайт използва бисквитки

Този сайт използва бисквитки

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки“ и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба.