fbpx

ПОЧИВКА В МЕКСИКО

0
Цена
ОтBGN 3,481
Име и фамилия*
Email адрес*
Вашето запитване*
* Съгласен съм с Общи условия and политиката за поверителност.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Запази в любими

Adding item to wishlist requires an account

34

Имате въпрос?

Имате въпрос или не откривате своята мечтана екскурзия? Свържете се с нас и споделете какво търсите – ние ще Ви предложим най-добрата оферта според интересите и бюджета Ви.

+359 (2) 981 50 91;
+359 (2) 981 40 26;

[email protected]

16.01 - 25.01.2023, 11.02 - 20.02.2023
Продължителност: 10 дни / 7 нощувки
София, България
Канкун, Мексико

Организирана all inclusive програма само в 5* хотели.

Програма

КАРИБСКИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ – РИВИЕРА МАЯ
10 дни / 7 нощувки на all inclusive

16 – 25 януари 2023 
11 – 20 февруари 2023

Ден 1София - Истанбул - Канкун – Ривиера Мая

Отпътуване от летище София с полет на Турски авиолинии в 21:25ч. Каца в Истанбул в 23:50 ч.

Ден 2Ривиера Мая

Полет за Канкун в 02:30 ч. Пристигане в Канкун в 12:55 ч. и трансфер до избрания от Вас хотел на Ривера Мая или Тулум. Представете си най-бистрата и тюркоазена вода и към нея прибавете бял пясък. Тук-там поставете палми, сламени чадъри и шезлонги и за финал сложете едни от най-впечатляващите исторически забележителности и археологически открития, датиращи от времето на тайнствените маи … Ето, че това го виждате със собствените си очи. Това е Ривиера Мая. Свободно време за разглеждане и опознаване на курорта.
Нощувка.

Ден 3 Ривера Мая

Закуска в хотела. Свободно време за плаж, разходка и почивка. Нощувка.

Ден 4Ривиера Мая – Чивен Ица – Сеноте – Ривиера Мая

Закуска в хотела. Свободно време за плаж, разходка или почивка.

Възможност за екскурзия до древния град Чичен Ица, с включен обяд.(срещу допълнително заплащане от 180 евро / 352 лв на човек) едно от седемте нови чудеса на света. Това е големият и най-впечатляващ град на маите, част от световното наследство на ЮНЕСКО и известно като едно от новите седем чудеса на света. Ще научите интересни подробности за различните видове ритуали и церемонии, които са се извършвали на това място. Ще разгледаме Пирамидата на Кукулан, Храмът на ягуара и Свещеният кладенец. Тук се откриват доказателства за изключително напреднало познание, непонятно и до днес. Ще посетим пирамидата, позната като „Двореца“ или Храма на Кукулкан, Храма на черепите, Храма на ягуара и легендарната Обсерватория на маите, в която е създаден изключително прецизния календар на маите. Следва посещение на пещерата Сеноте – древен култов център на маите. Варовикови кладенци, които все още са обект на множество изследвания. Някои са толкова дълбоки, че не може да се стигне до дъното им. Желаещите могат да плуват в синьо-зелените им води, заобиколени от буйна тропическа растителност.
Нощувка.

Ден 5Ривиера Мая – остров Кантай и Исла де Мухерес – Ривиера Мая

Закуска в хотела. Свободно време за плаж, разходка или почивка.
Днешния ден ви предлагаме да се разходите на север от Канкун, до „острова на жените“ и остров Кантай (срещу допълнително заплащане от 150 евро / 293 лв.)Насладете се на прекрасните плажове на Исла де Мухерес, където може да плажувате или да се разходите из цветните улици на този град. Тук ще посетим и последния девствен остров на мексиканските Кариби, на които никой не живее – остров Кантай. Заобиколен от плажове с кристално чиста вода, богата фауна и пищна флора. И двата острова са обявени за защитена природна зона.
Нощувка.

Ден 6Ривиера Мая – Тулум и Коба – Ривиера Мая

Закуска. Свободно време за плаж, разходка и почивка.
Възможност за екскурзия до Тулум и Коба (срещу доплащане от 120 евро / 235 лв.) Екскурзията започва с посещение на Коба, където ще имате възможността да се докоснете до очарователната култура на маите. Отпътуване за Тулум – съвкупност от четири зони – археологическо селище, морски курорт, градска част и биосферен резерват Sian Ka’an. Това е мястото, до което за първи път са достигнали испанските конквистадори начело с Кортес. Така че прекрасният залив на Тулум, над който бдят строгите силуети на пирамидите, е първата гледка, която европейците са имали към непознатата земя и която ще се открие и пред вашите очи.

Нощувка.

Ден 7Ривиера Мая – Козумел - Ривиера Мая

Закуска. Свободно време за плаж, разходка и почивка.
По желание екскурзия до остров Козумел и възможност за гмуркане (срещу допълнително заплащане от 120 евро / 235 лева на човек ).
Kозумел е най-големият Мексикански остров, с буйна зелена растителност, топъл и влажен климат, бял пясък, лагуни. На острова се намира петата по големина подводна пещера, открита през 1990 г. Рифовете, които заобикалят острова са втората по големина морска еко система в света. Резервати от голямо екологическо значение са, „Природният Морски Риф на Козумел“ и природният парк „Чанканаб“, създадени да защитават живота под вода и привлекли вниманието на изследователи като Жак Кусто. Ще имате възможност да се гмуркате с шнорхел и да посетите аква парка с впечатляващи атракциони на Плая Мия. Препоръчват се удобни обувки, бански костюм, шапка, слънцезащитен крем, удобни дрехи.
Нощувка.

Ден 8Ривиера Мая – парка Ешкарет – Ривиера Мая

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия до парка Ксарет (срещу допълнително заплащане от 150 евро / 293 лева на човек ).
Ксарет е най-известният еко-археологически парк в света. В него ще откриете: археологически останки, делфини, коне, тропически птици, развъдник на местна фауна, крокодили, остров на ягуарите, убежище за елени, място за пеперуди, пещерата на прилепите, плаж, а също така ще можете да разгледате със шнорхел под водата подземните пещери и реки. Препоръчват се удобни обувки, бански костюм, шапка, слънцезащитен крем, удобни дрехи.
Нощувка.

Ден 9Ривиера Мая – Канкун – Истанбул

Закуска. Трансфер от Ривиера Мая до Летище Канкун и полет за Истанбул в 14:25ч.

Ден 10Истанбул – София

Пристигане в Истанбул в 10:10 ч. Свободно време и възможност за кратък тур на Истанбул(срещу допълнително заплащане и ако епидемиологичната обстановка позволява). Излитане за София в 20:10ч. и каца в София в 20:25 ч.

Цената включва

 • Полет с авиокомпания „ Turkish Airlines” София - Истанбул – Канкун – Истанбул – София;
 • Трансфери летище – хотел – летищe
 • 7 Нощувки в хотел по избор на Ривиера Мая или Тулум
 • All Inclusive база на изхранване
 • Водач от България при минимум 16 пътуващи
 • Медицинска застраховка за периода на пътуване с покритие 10 000 евро, включваща Ковид 19

Цената не включва

 • Щатска такса на Кинтана Ру - около 12 долара на човек, заплаща се он-лайн
 • Градска такса - 196 мексикански песо (около 15 лева) платими на рецепция при настаняване
 • Еко такса 26.89 мексикански песо на ден на стая (около 2.15 лв.) платими на рецепция при настаняване
 • Допълнителни екскурзии. Заявяват се и заплащат предварително

ПАКЕТНИ ЦЕНИ

Хотели по избор

Цена на човек в двойна стая

Цена на човек в тройна стая

Цена на човек в единична  стая

RIU Lupita 5*

1 780 €
3 481 лв.

1 580 €
3 090 лв.

2 050 €
4 009  лв.

Occidental at Xcaret Destination 5*

1 810 €
3 540 лв

1 610 €
3 149 лв.

2 170 €
4 244 лв.

Barcelo Maya Beach 5*

1 900 €
3 716 лв.

1 800 €
3 520 лв.

2 400 €
4 694 лв.

Iberostar Tucan 5*

1 960 €
3 833 лв.

1 760 €
3 442 лв.

2 510 €
4 909 лв.

Barcelo Maya Riviera 5* – само за възрастни

2 300 €
4 498 лв.

2 000 €
3 912 лв.

2 682 €
5 246 лв.

Условия

Условия на резервация:

 • При записване се внасят 1000 лева. Доплащане до 45 дни преди пътуването.

Анулационни условия:

 • Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните анулационни суми, в случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
 • до 60 дни преди датата на пътуване: без неустойка.
 • от 59 дни до 31 дни до датата на пътуване: депозита.
 • при по-малко от 30 дни от датата на пътуване: 100% от целия договор.
 • Смяна на име до 10 дни преди пътуване: без неустойка.
 • При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
 • При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването. 

Полетно разписание:

TK1030 София 21:25 Истанбул 23:50 
TK 182 Истанбул 02:30 Канкун 12:55  
TK 182 Канкун 14:25 Истанбул 10:10 +1  
TK1031 Истанбул 14:55 София 20:25

Хотели

Barcelo Maya Riviera ⭐⭐⭐⭐⭐

Мексико

Barceló Maya Riviera – All Inclusive Adults Only – New Hotel се намира в Xpu Ha и разполага с ресторант, бар, общ салон и градина. Този 5-звезден хотелски комплекс предлага безплатен WiFi, банкомат и консиерж услуги. Комплексът предлага открит плувен басейн, фитнес център, вечерни развлечения и денонощна рецепция.

Всяка стая в комплекса разполага с климатик, кът за сядане, телевизор с плосък екран с кабелни канали, сейф и собствена баня с хидромасажна вана, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. Barceló Maya Riviera – Ол инклузив хотел само за възрастни – New Hotel предлага някои стаи с изглед към басейна, а всяка стая разполага с балкон. Стаите за гости разполагат с бюро и кафемашина.

Iberostar Tucan ⭐⭐⭐⭐⭐

Плая дел Кармен, Мексико

Iberostar Tucan се намира в Плая дел Кармен, на първа линия до плажа, на 2,7 км от плажа на Плая дел Кармен и разполага с ресторант, бар и градина. Осигурени са детски клуб, банкомат и безплатен WiFi навсякъде. На разположение на гостите има открит плувен басейн, фитнес център, вечерни развлечения и денонощна рецепция.

Стаите разполагат с климатик, гардероб, кафемашина, минибар, сейф, телевизор с плосък екран, балкон и самостоятелна баня с душ. Стаите в Iberostar Tucan са снабдени със спално бельо и хавлии.

Сутрин се сервира континентална закуска или закуска на шведска маса.

Iberostar Tucan предлага детска площадка. В комплекса можете да играете билярд и тенис.

Barcelo Maya Beach ⭐⭐⭐⭐⭐

Мексико

Този хотелски комплекс има отлично местоположение на ривиера Майа. Той е подходящ за семейства и предлага настаняване на база ол инклузив, многобройни занимания за отдих на място, ресторанти с вкусни специалитети и удобства за посетители от всички възрасти.

Гостите, настанени в Barcelo Maya Beach, могат да се хранят в 5 различни ресторанта, поднасящи ястия на шведска маса и от а ла карт меню. Освен това хотелският комплекс се отличава с 2 големи плувни басейна, детска площадка, сувенирни магазини и бутици.

Също така Barcelo Maya Beach предлага наскоро реновирано основно лоби, лоби бар, клубен премиум салон и зона за обслужване на гостите. Новият ресторант Mexico Lindo на място сервира вкусни местни ястия.

Occidental at Xcaret Destination ⭐⭐⭐⭐⭐

Плая дел Кармен, Мексико

Occidental at Xcaret Destination е ол инклузив хотелски комплекс, предлагащ разнообразни дейности и съоръжения за цялото семейство. Намира се на 45 минути с автомобил от Канкун, на 10 минути с автомобил от курорта Плая дел Кармен и съвсем близо до удивителния тематичен парк Xcaret Park.

Гостите на комплекс Occidental at Xcaret Destination могат да участват в много дейности, включително детски програми под наблюдение или уроци по леководолазно гмуркане. Комплексът разполага със 7 плувни басейна, СПА услуги и нощен клуб. Има също 11 ресторанта и 10 бара, включително дискотека.

Хотелски комплекс Occidental at Xcaret Destination организира екскурзии до древните руини на маите и археологическия обект „Чичен Ица“. Великолепният хотелски комплекс предлага на своите гости специално разработения пакет Occidental Unlimited Xcaret Xperience (UXX). Той осигурява неограничен достъп до парка Xcaret по време на престоя ($). Гостите, чиито резервации включват пакета UXX, получават достъп до над 40 изложби и атракции в световноизвестния екоархеологически парк Xcaret.

RIU Lupita ⭐⭐⭐⭐⭐

Плая дел Кармен, Мексико

Riu Lupita – All Inclusive разполага с ресторант, бар, общ салон и градина и се намира в Плая дел Кармен. Осигурени са детски клуб, банкомат и безплатен WiFi навсякъде. Удобствата в хотелския комплекс се допълват от открит плувен басейн, фитнес център, вечерни развлечения и денонощна рецепция.

Комплексът предоставя климатизирани стаи с гардероб, сейф, телевизор с плосък екран, балкон и самостоятелна баня с душ. Всяка стая в Riu Lupita – All Inclusive разполага със спално бельо и кърпи.

Всяка сутрин се сервира закуска на шведска маса.

Riu Lupita – All Inclusive разполага с тераса. Гостите могат да играят тенис на маса и тенис на корт в комплекса, а районът е популярно място за гмуркане с шнорхел и уиндсърфинг.

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

 • Този сайт използва бисквитки

Този сайт използва бисквитки

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки“ и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба.